NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Na dokočení Dying Light 2 si připravte stovky hodin

Máme tu malou informaci, která může i někoho vyděsit. Týká se to samozřejmě připravovaného titulu Dying Light 2 Stay Human od společnosti Techland. Na jejich oficiálním Twitterovém účtu se objevila zmínka o délce kompletního dokončení hry se vším, co se ve hře dá objevit nebo podniknout. A ta cifra je neskutečná.

Ten kdo se pustí do hraní Dying Light 2 Stay Human se může i pěkně zapotit. Čeká ho kolem 500 hodin hraní. Nevím, kdo by musel být takový blázen, aby do toho opravdu šel. Věřím ale, že se o to spousta lidí pokusí.

V odpovědích na tweet se ozvala řada nadšenců, kteří vyjádření celkem kritizují. Reakce na jejich stížnosti přišla o něco později. Společnost argumentovala tím, že se jedná právě o 100% splnění všech hlavních i vedlejších questů, prozkoumání celé mapy a dalších podružných aktivit. Hráči, kteří se budou zaměřovat pouze na questy a i nějaký ten průzkum, tak jim bude stačit zhruba 100 hodin hraní. To už hráče celkem uklidnilo.

Nedávno byla také odhalena ukázka toho, co všechno Aiden zvládne a co se může naučit. Strom dovedností je pestrý a skoro to vypadá, že hlavní hrdina celého příběhu je téměř nesmrtelný. Při shlédnutí mě okamžitě zaplavila vzpomínka na postavu Alexe Mercera ze hry PROTOTYPE. Další důvod proč se na hru skutečně těšit.

Do vypuštění hry zbývá necelý měsíc. Plán je takový, že se titulu dočkáme 4. února na PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox One a Xbox Series X/S.

Nesmíme zapomínat i na milovníky herních titulů ze světa anime. Genshin Impact a další tituly dostanou nové herní charaktery.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button