NovinkyXbox OneXbox Series X

Xbox Gold – leden: Je libo pixely v novém roce?

I v novém roce se můžeme těšit na hry zdarma, které nám přinese Xbox Gold. V lednu se můžete těšit celkem na čtyři hry. Dvě z nich jsou určeny pro novější konzole a ty další dvě pro předchozí generace. Tentokrát nás čeká ničení robotů, nějaké to budování, akční střílečka a jedna nesmrtelná klasika. Ale dost už toho mluvení v hádankách, představíme si je konkrétněji.

Zelení přinášejí hlavně indie zábavu

NeuroVoider je první z her, které dostaneme v rámci Xbox Gold v lednu. Dostupná bude po celý měsíc (od 1. do 31. ledna). Odehrává se v cyberpunkovém světě. Za doprovodu originálního soundtracku se postavíte hordám nebezpečných robotů, k jejichž poražení vám poslouží nekonečné kombinace různých nukleárních zbraní. Nepřátelům se můžete postavit i v co-opu a přibrat tak do party i svého kamaráda.

Aground je druhou hrou, která je pro novější generace konzolí. Dostupná bude od 15. 1. do 16. 2. Aby lidstvo přežilo a dosáhlo hvězd, bude na vás budovat a tvořit. Ať už vyvinete nové technologie, budete chovat draky a nebo se vydáte do vesmíru, je to na vás. Získejte zpět to, co bylo ztraceno a přebudujte svět, jak se vám zlíbí.

První z her pro starší generace konzolí je Radiant Silvergun. Získat jí můžete od 1. do 15. ledna. Legendární, vertikální střílečka, která se proslavila hlavně na arkádových strojích. K životu ji přivedlo Treasure a tak si ji nyní můžete vesele zahrát i na konzolích. Díky Xbox Gold bude v lednu dostupná zdarma.

Poslední hrou tohoto měsíce je další obměna legendární hry Space Invaders Infinity Gene. Kdo by je neznal? Získat ji do sbírky můžete od 16. do 31. ledna. Čeká vás 143 úrovní, jejichž vzhled se postupně vyvíjí a stejně tak i obtížnost. Jak postupujete hrou, odemykáte nové power-ups a další funkce. Tuhle klasiku v novém kabátě si přece nemůžete nechat ujít.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button