NintendoNovinkyPC

Monster Hunter Rise získá rozšíření už příští rok

Vývojářská společnost Capcom na začátku příštího roku hodla vypustit další informace ohledně rozšířeni s názvem Sunbreak. Hra Monster Hunter Rise od svého uvedení v březnu zaznamenala velký úspěch. Momenálně je pouze k dostání na Nintendo Switch, ale od 12. ledna 2022 bude možné získat titul i na PC.

Rozšíření Sunbreak by mělo dorazit v druhé polovině příštího roku. Na oficiálním Twitter účtu Monster Hunter se objevila informace, že podrobností se dočkáme už na jaře.

V rozšíření se podíváme i na nejnovější základnu Elgado. Podle traileru to vypadá, že v rozšíření se hodně odkloníme od Kamury a Rondine získá mnohem více prostoru. A také se určitě dočkáme nových monster.

Ukázku z připravované verze na PC si můžete stáhnout a zkusit si ji na Steamu. A nebo si můžete zkusit zahrát Beautiful Desolation. Klasická adventura je možná to právé pro vás.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button