NovinkyPC

The Game Awards ohlásí novou RPG hru bývalého šéfa Mass Effect a Dragon Age

Bývalý šéf projektů Mass Effect a Dragon Age Aaryn Flynn na svém Twitter účtu prozradil, že se chystá odhalit svoji nejnovější hru. Je to jeho první titul od odchodu ze společnosti Bioware z roku 2018. A nemusíme na ni čekat dlouho. Plánované odhalení projektu proběhne na letošním udělování cen The Game Awards. O titulu nevíme žádné podrobnosti kromě toho, co bylo prozrazeno v rozhovoru v roce 2019. Jediné co víme, že se bude jednat o online RPG.

Aaran Flynn byl dlouholetým zaměstnancem studia Bioware a během projektů Mass Effect 3, Dragon Age: Inquisition a Mass Effect: Andromeda se vypracoval z programátora na generálního manažera studia. Odešel těsně před vydáním Anthem ze studia odešel a pokračoval ve své kariéře v herní a simulační společnosti Improbable.

Moderátor a producent The Game Awards Geoff Keighley prozradil nějaké informace o nových projektech. Počet odhalení má dvojciferné číslo, takže nás čeká určitě plodný večer. Show začne ve čtvrtek v 19:30 ET / pátek ve 0:30 GMT.

A co říkáte na nový projekt s názvem Uncharted: Legacy of Thieves?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button