NintendoNovinkySoutěže

Nintendo Switch hlásí obrovské prodeje

Nintendo Switch můžeme v současné době prohlásit za jediný kvalitní a dostupný handheld, který se dá pořídit. Pokud jste fanoušci hraní na cestách, nebo jen patříte mezi fanoušky studia Nintendo, určitě jednu z jejich konzolí doma najdete. A pokud ne, zdá se, že z trhu jen tak nezmizí. Poté co se na světlo světa dostala informace ohledně vydání nového OLED Nintendo Switch, staly se předchozí verze o něco málo, cenově dostupnější. A jak se zdá, prodeje v Nintendu rostou pořád výše.

Za listopad hlásí Nintendo Switch masivní tržby

Pro americký trh je za poslední rok a půl Switch nejprodávanější konzolí vůbec. Může to klidně souviset s tím, že next-gen konzole jako Xbox Series nebo PlayStation 5 celosvětově prostě nejsou, ale nesmíme zapomínat, že americký trh je trošku… odlišný. Vždyť tam Mafii 3 vyhlásili za extrémně kvalitní third-person střílečku. Nintendo ale v těchto dnech vydalo oficiální zprávu, kde shrnuje prodeje konzolí za měsíc listopad. A světe div se, za minulý měsíc hlásí konzole Nintendo Switch jeden milion prodaných kusů! Všechny tyto prodeje kombinují čísla všech tří vydaných variant konzolí. Takže nemůžeme říct, že by se Lite neprodával vůbec a čísla tahal nový OLED model.

Klasický nárust prodejů před Vánoci?

Druhým faktem může být, že amíci prostě a jednoduše nakupují handheld konzole pro své dětičky pod stromeček a proto vyletěly tržby Nintendu k závratným výšinám. Když se podíváte na nabídku her, které Nintendo s tématikou pokémonů nabízí, tak to je až neuvěřitelné! President americké pobočky ještě prohlásil, že Switch plánují na dalších 6 let s plnou podporou titulů i samotné konzole. Takže koupě do budoucna tohle fakt není špatná! Máte doma vy, nebo vaše ratolesti nějaký kousek ze sbírky Nintendo? A zvažujete koupi cestovní konzole?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button