NovinkyPC

Beta verze hry Corepunk se zpožďuje, letos se jí nedočkáme

MMORPG titul s názvem COREPUNK od vývojářského studia Artificial Core má zpoždění. Původní datum vydání bylo plánováno na srpen tohoto roku, ale to se nestihlo a následně vývojáři posunuli vypuštění na prosinec 2021. Ale ani to se nestihne. Ve videu níže se dozvíme, že vývojáři potřebují více času na sestavení verze alfa, aby mohla být vypuštěna beta.

Z videa je jasné, že všechny základní herní systémy fungují a během prosince se zaměří na dovytvoření infrastruktury celého projektu.

Pravděpodobně jste zklamaní, že si počkáte ještě pár měsíců, ale myslíme si, že je to jediný správný způsob jak zvýšit kvalitu hry pro komunitu i pro náš tým. Každý měsíc zpoždění je těžký i pro nás, pro naši morálku a také z obchodního hlediska. Ale věříme tomu, co děláme, naší vizi a účelu.

Takto se vyjádřili vývojáři a my jim určitě držíme palce, aby dotáhli svůj projekt do zdárného konce. Byla by škoda, kdyby COREPUNK nespatřil světlo herního světa. Ale pojďme se podívat na video, kde se dozvíme mnohem víc o projektu a jeho budoucnosti, tvorbě postav a uvidíme i záblesky z gameplaye.

Na COREPUNK si ještě nějakou chvíli počkáme ale také čekáme ještě na další titul. A tentokrát je to titul z prostředí Středozemě. The Lord of the Rings: Gollum se ukazuje v nových záběrech.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button