NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dying Light 2 – menší gameplay ochutnávka

Jedna z nejvíce očekávaných her příštího roku je bezpochyby titul Dying Light 2. Vývojářské studio Techland zažívalo nějaké problémy a tak bylo vydání posunuto z prosince letošního roku až na únor 2022. Ale to vůbec nevadí. Důležité je, že se už brzy dočkáme. Jako omluvenku jsme dostali 16 minutové video, kde se podíváme na gameplay jedné z herních misí s názvem „A Place To Call Home Quest“ Ukázán bude nejen soubojový systém, ale také propracovaný systém parkouru obohacený o paragliding. Já z toho mám husí kůži.

První díl Dying Light vyšel poprvé v roce 2015 a od té doby už proteklo mnoho vody. Hra přitáhla spoustu hráčů a tak bylo pokračování jasnou volbou. Pokračování se příběhově odehrává dlouhých 20 let po událostech v prvním díle a tentokrát hrajeme za postavu jménem Aiden Caldwell. Děj se odehraje ve velkém městě zasazeném do Evropy a celý ho můžeme prozkoumat pomocí vybavení jako je právě drapák nebo padákový kluzák. Vývojáři navíc potvrdili, že je k dispozici více než 3000 parkour animací, noví zombíci, nové schopnosti hlavního hrdiny po nakažení infekcí. Vše je k dispozici. Takže co víc si přát? Ale tohle všechno už nejspíš víte, tak se pojďme podívat na slíbený gameplay.

Já nevím jak vy, ale já budu mít letos Ježíška až v únoru. Dying Light 2 vyjde na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Nezapomeňte že stále probíhá naše adventní soutěž, kde se vyhrává každý den. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku v jednom z našich článků, který vychází každý den. Pokud si nevíte rady kde hledat, tak vám to usnadním.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button