NovinkyPC

Project M vypadá velice zajímavě!

Říká vám něco studio HOUND13? Ne? V pořádku, nám taky moc ne. Víme ale, že se jedná se o jihokorejské studio, které má na svém kontě jednu jedinou hru. Tou je akční RPG Hundred Soul pro mobilní zařízení, které sklízí velmi kladné recenze a přináší úchvatnou grafiku spolu s vysoce zábavným soubojovým systémem. Že to zní zajímavě? To rozhodně. Zajímavější ale je, že se vývojáři pustili do tvorby nového RPG titulu Project M určeného pro PC. A ten vypadá na pořádnou gore akci.

Hráči zatím pořádně netuší, co od titulu očekávat

Podle ukázky battle prototypu hra vypadá na dost temné RPG. S jistotou vám mohu říct, že se dočkáme pořádné nálože krve, násilí a akce. Rychlý combat style potěší hráče, kteří rádi řeší souboje rychle a efektivně. Naopak kombinace s uhýbáním bude možná náročná pro ty, kteří tomuto stylu vůbec neholdují. Možná si studio vzalo inspiraci u Souls her a hráče bude pěkně bolet, jestliže dostane baci baci od enemy postavy.

Hra výjde na PC a next gen konzole. Momentálně se mezi hráči ještě spekuluje, zda půjde o RPG, či MMORPG. Na tvorbě Project M se podílí také studio Garena, které je známo pro tvorbu online her.

Co víme jistě je, že korejská studia nemají úplně problém udělat hru, které se setká u fanoušků s obrovským hypem. Problémem ovšem je, že tyto hry vesměs bývají stejné a tudíž dokáží zabavit jen na pár úvodních hodin. Spousta hráčů by jistě uvítala nový AAA RPG titul, uvidíme tedy, co se z Projectu M vyklube.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button