NovinkyPC

Designer Zaklínače pracuje s Riot Games na novém MMO?

Všemi známé jméno Mateusz Tomaszkiewicz. Jestli vám nic neříká, kde to sakra žijete? Od roku 2008 byl členem CD Projekt Red a také vrchním quest designérem pro hru Zaklínač 3, která se i několik let po svém vydání drží v předních příčkách oblíbenosti. Mimo jiné se podílel i na tvorbě dlouho očekávaného titulu minulého roku Cyberpunk 2077 a hře ze světa Zaklínače, Thronebreaker. Podílel se i na obou předchozích zaklínačských hrách.

Důležité ovšem je, že Mateusz na svém Twitteru oznámil novou spolupráci a to se studiem Riot Games, které všichni známe pro jeho MOBA hru League of Legends nebo Valorant, který kombinuje MOBA žánr s FPS. Zrovna tento relativně nový titul má momentálně obrovský hype u hráčů.

O téhle nové hře v podstatě nemáme vůbec žádné informace, krom toho, že půjde o MMORPG. Spojení Mateusze s Riotem může být velmi zajímavým krokem, i když obě jména již v minulosti měla své kixy. Necháme se překvapit, co nám tato nečekaná spolupráce přinese.

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button