NovinkyPCPS4PS5Téma dneXbox OneXbox Series X

MAGlajz – týden #37 | Gamesmag

Končí nám další týden a s tím přichází i další díl novinkového souhrnu MAGlajz. Hry se na nás začínají pomalu chrlit a v záplavě všech recenzí se pomalu ztrácíme. Ale není fér zapomínat na oznámení a novinky z herního světa. Za poslední týden se toho opět dost událo. O té největší novince, jsme informovali téměř jako první na českém internetu. Ale co dalšího vyplodil herní internet za poslední týden?

Battlefield 2042 odložen

Začneme na trošku negativní vlnu. Máme tady totiž oficiální oznámení od studia DICE. Práce na novém Battlefieldu 2042 probíhají v plném proudu a jak se zdá, věci nejdou tak hladce jak si asi studio původně představovalo. Z toho nám vyplývá odklad data vydání o 2 měsíce. Hry se nově dočkáme 19. listopadu 2021. Můžeme se jen ptát zda odklad vydání bude mít zásadní vliv na hru jako takovou, ale protože jde o pouhé 2 měsíce, moc bych na to nesázel.

První pořádné záběry na Sherlock Holmes: Chapter One

Poskočíme na trošku světlejší stránku. Nová detektivka ze světa Sherlocka Holmese kolem sebe pečlivě budovala temnou auru. O hře se pořádně nic nevědělo ani nebyly k vidění nějaké ultra detailní screeny ze hry. Dostali jsme sice pár QNA ze strany vývojářů, to bylo ale všechno. To se nám díky bohu konečně mění a máme možnost podívat se na 7 minut hraní z nové hry o Sherlocku Holmesovi. Pamatujte, že hra vychází už 16. listopadu pro PC a konzole nové generace. Dočkají se i hráči na old-genu, ti si ale budou muset počkat minimálně do příštího roku.

Po odkladu Dying Light 2 se objevily nové informace

Odklad data vydání pro Dying Light 2 zklamalo nejednoho nadšeného fanouška zombie mlátiček. Každý z nás na pokračování čeká už pořádnou řádku let. Už to vypadalo, že letošní rok zakončíme s grácií a po loňském zklamaném závěru roku si letos spravíme náladu. Nuž, neděje se tak. Dying Light 2 nám odložili na začátek příští roku (Ano..to jaro bude bombastické). Aby ale Techland alespoň trošku krotil vášně, vydali nám další video, které je nabité informacemi z chystaného pokračování. Tak co, natěšeni?

Probíhá open beta Call of Duty: Vanguard

Další silný hráč letošního podzimu – Call of Duty: Vanguard se nám svědomitě a sebevědomě představil během letošního Gamescomu 2021. Zpracování, zasazení a tyto oblíbené a diskutované detaily teď necháme stranou. Protože právě teď si můžete jak na konzolích tak na PC vyzkoušet open betu nově chystaného Call of Duty. Pokud jste si tedy pohrávali s myšlenkou, že by to zase chtělo něco z druhé světové, je tu jedna čerstvá možnost comrade!

Fortnite se pouští do anime

Věřte tomu nebo ne ale Fortnite se nám pouští do dalších odvětví a to dokonce do kinematografie. Respektive jejich nejnovější projekt zvaný The First Shadow bude lákadlem pro fanoušky anime. Nenechte se ale zmást, vše je to propojeno s Fortnite Battle Royale. Současný Fortnite Crew skin je totiž právě hlavní postavou chystaného anime a tímto způsobem se Epic Games snaží pouze rozšířit jeho lore.

THQ Nordic nám slaví 10 narozeniny!

Zakončíme to dnes na veselou notu. Světový herní vydavatel THQ Nordic (Elex, Darksiders III, Kingdom Come: Deliverance) právě v dnešních dnes oslavují své 10. narozeniny. A k této příležitosti nám oznámili 6 nových her ze svého portfolia. Pokud byste si chtěli na celou prezentaci podívat trošku blíže, dávám vám odkaz níže, nicméně o nově oznámených hrách si počtete přímo na gamesmag.cz!

Rychlovka a máme to dneska za sebou. Ta imaginární žena by byla jistě tak pyšná! Tak či tak, jsme opět na konci MAGlajzu. Novinek se nám na internetu potuluje spousta a to nejzajímavější tady máte ani ne za 10 minut zfouknuto a jste v obraze. Tak s námi zůstaňte a počteme si zase za týden.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button