MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #25 – Testování je v plném proudu

Tento týden v MMO Novinky #25 přinášíme jen pár informací. Runescape nepřináší nic přelomového, ale novinek je dost. Guild Wars 2 rozjíždí první ze série bet, během kterých představí nové specializace. A Elyon spouští druhou uzavřenou betu. Je to trochu slabší, ale novinka je novinka. Tak se na to mrkneme šířeji.

Runescape

Tento týden přináší Jagex update Action Bar. Předplatitelé dostanou 2 lišty navíc a nyní je možné jednotlivé lišty pojmenovat. Navíc si jednotlivé rozvržení můžeme nyní uložit. Od tohoto týdne se už můžeme vydat na nové mini naleziště Senntisten, o kterém jsme psali v minulých novinkách. Čeká na nás celkem 18 nových artefaktů k nalezení a tři nová mystéria. Jagex také mimo jiné přichází opět s nabídkou levnějšího Premiere Club. Vývojáři také vypustili spoustu drobných updatů a úprav, jejichž seznam naleznete v patch notes.

Guild Wars 2

Společnost ArenaNet vyhlašuje Fan Forge Dragon Challenge, pro kterou se spojila s For Fans by Fans. Máte příležitost přihlásit svůj design do soutěže o skvělé výhry. Soutěž potrvá až do 9. září a veškeré podrobnosti naleznete na oficiální stránce. Kromě soutěže tento týden startuje první z bet, které mají představit nové specializace. Ty přijdou s novou expanzí End of Dragons. Každá beta by měla přinést specializace pro tři povolání. Tentokrát si můžete vyzkoušet Virtuoso pro Mesmera, Harbinger pro Necromancera a Willbender pro Gurdiana. Po přihlášení budete mít 3 nové sloty speciálně pro beta charaktery, které po konci bety zase zmizí. Akce trvá jenom do 21. 8., tak rychle zkoušejte.

Elyon

Elyon, které také můžete znát pod původním jménem Ascent: Infinite Realm, spustí druhou uzavřenou betu. Ta má připravit hru na zářijové vydání. Účastníci bety vyzkouší Slayer class a obchod s rubíny uvnitř hry. Beta se týká buildu pro západní publikum, který je o něco pozadu za tím korejským. I přesto budou mít betatesteři příležitost vyzkoušet nové prvky PvP včetně módu 3 versus 3. Pokud jste tedy zaregistrovaný betatester, můžete začít stahovat preload.

https://twitter.com/Elyon_thegame/status/1427299280679849985

Tak to byly MMO Novinky #25, tentokrát trochu slabší. Snad se to příští týden zlepší. Nezapomeňte vyzkoušet nové specializace v Guild Wars 2, protože zase brzy zmizí. Příští týden na shledanou!

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button