FilmyNovinky

Venom a Carnage to pěkně rozpálí v druhém traileru

Zatímco v prvním traileru se kamera zaměřovala převážně na Venoma a na různé vtipné momenty, které zažívá společně se svým hostitelem Eddiem Brockem (Tom Hardy) Tak ve druhém zpracování ukázky z filmu Venom: Let There Be Carnage už to taková sranda nebude. Carnage se ukáže jako ještě daleko větší magor než v komiksech. Máme se na co těšit.

Venom: Let There Be Carnage má dost našlápnuto do budoucna

Ve druhém traileru se podíváme, jak bude probíhat seznámení hlavního antihrdiny se sériovým vrahem jménem Cletus Kasady. Toho si zahrál skvělý herec Woody Harrelson. Cletus má v sobě vlastního parazita jménem Carnage. V prvním traileru moc prostoru nedostal, ale tady to rozjede na plný pecky. Neštítí se jít přes mrtvoly a nechat za sebou doslova kaluže krve a vnitřností (pokud to všechno nesežere). Venom si to samozřejmě nedá líbit, on chce být ve městě velký kápo. Ale aby Eddiemu pomohl, tak mu za to musí Eddie něco slíbit. Uhodnete co to je? To se dozvíte v traileru těsně před tím, než se do sebe tahle dvě monstra zakousnou.

Jak jsme vás informovali už v předešlém článku o pokračování filmu Venom, režie se ujal známý herec, který má se superhrdinskými filmy dostatek zkušeností. Je tu řeč o našem miláškovi Andym Serkisovi.

Premiéra bude už příští měsíc a já se nemůžu dočkat. Venom prvním dílem opravdu mile překvapil a já hluboce doufám, že dvojka mi doslova vyrazí dech. Nebo co si myslíte vy?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button