Novinky

Konečně víme víc o Guild Wars 2: End of Dragons

Arenanet konečně odhalil více o chystané expanzi Guild Wars 2: End of Dragons. Jedna se o již třetí expanzi do tohoto MMORPG. Vrací se Cantha, Čínou inspirovaná země, která se představila již v Guild Wars Factions, tedy v předchozí variantě hry. Už po nějakou dobu nás Arenanet napíná ohledně obsahu expanze a jejího data vydání a konečně pustil nějakou tu informaci.

Třetí expanze přináší zpět Dračí Impérium Cantha, které se už 200 let izoluje od zbytku Tyrie. Dračí cyklus, který po věky vytrvale kazí Tyrii, se nyní hroutí a Cantha bude hrát roli v znovuzrození cyklu. Ale nová oblast není jediné, co nám expanze přinese. Těšit se můžeme na novou elitní specializaci pro každou profesi. Zatím víme o jedné pro Mesmera nazvanou Virtuoso. Od poloviny srpna se začnou odehrávat beta eventy, při kterých budete mít možnost si vyzkoušet nové specializace a první z nich je právě Virtuoso a další budou ještě oznámeny. První event je naplánovaný na období od 17. do 21. srpna.

Kromě nových specializací se můžeme těšit i na jiné nové činnosti. Přichází rybaření a s ním i soutěže o nejlepší úlovek. Dostanete i loď jako nový dopravní prostředek. Novinkou budou i Strike Missions, nové legendární zbraně a nové Guild Halls ve stylu Canthy. Cantha přišla i s novým způsobem využití magie pomocí dragonjade, což je v podstatě kámen napuštěný magií. Jak přesně jej využívají zatím není úplně známo. Zdá se, že nová expanze toho přinese hodně a je na co se těšit. Obzvlášť pokud tíhnete k místům, které jsou inspirovány orientem. Nezapomeňte se zúčastnit beta eventů, abyste si vyzkoušeli nové specializace. Jejich data zjistíte na oficiálních stránkách. Guild Wars 2: End of Dragons vyjde v únoru 2022, tak už aby to tu bylo.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button