NovinkyPC

Endzone – A World Apart: Prosperity vás nechá vybudovat celý svět

Život začíná znovu vzkvétat. Zatímco první osadníci bojovali o přežití, jejich potomci už si v tomto novém začali budovat zázemí. Přeživší jsou natolik horliví, že se věnují svým skvělým nápadům a tvrdě pracují na tom, aby se staly realitou. Lidé opět sní a dívají se do budoucnosti plni různých přání a velkých očekávání. Pomozte této generaci znovu vybudovat nový svět v datadisku Endzone – Prosperity.

V této nové éře budeme moci používat různé druhy materiálů i zboží. Příkladem může být mýdlo či káva. Pro lepší kvalitu života budete moci používat i beton nebo cement. Můžete studovat a vytvářet nové technologie, které uspokojí vaše obyvatele a vaše civilizace tak rychleji poroste. Stavte betonárky, pískové doly nebo dokonce aquaparky. Hra vás doslova vyzývá, ať znovu vybudujete lidskou společnost.

Hru vytváří Gentlymad Studios a její vydání se plánuje na konec roku 2021 a kdo ví, třeba zrovna vy povedete lidstvo k novým začátkům. Jenom ještě upozornění, Prosperity je datadiskem ke hře Endzone: World Apart a základní hra je k hraní tohoto rozšíření nutností.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button