NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Máme nové informace o The Lord of the Rings: Gollum

Během živého vysílání Nacon Connect, na kterém jsme mimo jiné mohli vidět ukázku nového Test Drive Unlimited Solar Crown, vývojáři Daedalic Entertainment ukázali nový rozhovor s jedním z hlavních producentů The Lord of the Rings: Gollum se spoustou záběrů ze hry. A co všechno odhalil, si povíme právě teď.

Musíme najít Miláška

Příběh se točí okolo cesty Gluma za jeho milovaným a jediným Prstenem. Vývojáři také slibují, že tento příběh budou vyprávět velmi detailně. Ve hře Glum putuje z Mordoru přes Temný hvozd až po doly v Morii a ještě dál. Také se dočkáme míst, která jsme nikdy předtím v žádné z adaptací Tolkienova životního díla neviděli.

Kromě Gluma se ve hře objeví spoustu známých i neznámých postav z tohoto světa, které nám Daedalic Entertainment přinese ve svém vlastním a unikátním designovém zpracování. Těšit se můžeme například na Ústa Sauronova, poručíka pevnosti Barad-dûr. Dále se nám ve hře ukáže také Thranduil, král elfů v Temném hvozdu a otec Legolase. Jako poslední nám pak byl představen vzhled čaroděje Gandalfa.

Krutá samota

Glum nevěří nikomu jinému než sobě a ve hře to půjde znát. Některé nejmocnější bytosti ve Středozemi chtějí Gluma buď zajmout, nebo rovnou zabít. Otázkou tak zůstává, jestli se budeme ve hře moct proti některým menším bytostem bránit, nebo se jim budeme pouze vyhýbat. Také je dost možné, že herní svět v určitých částech hry uvidíme tak, jak by ho viděl sám Glum, tudíž se nám snad také dostane příležitosti vidět Středozemi jinak, než ji známe z knih, filmů či jiných her. Hra vychází v roce 2022 na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Matěj "Maťáááj" Malchar

Nadšený hráč co o všem okolo her s ještě větším nadšením píše. Dále jsem také velký fanoušek hudby obecně a sem tam napíšu i něco co se her úplně netýká, ale to si většinou nechávám pro sebe. Proč je tady tma? Kde to jsem? Haló, je tu někdo?

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button