NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Čeká nás poslední sezóna ve Fortnite?

Fortnite už toho má za sebou hodně. Nedá se mu upřít, že původní „originální“ nápad se zasazením příběhu na pozadí Battle Royale hry měl obrovský úspěch. Když k tomu připočtete obrovské mediální kampaně, které zahrnují reálné licencování neuvěřitelného množství značek, ze značky Fortnite vzniklo něco, co v gamingu prozatím nemělo obdoby. Hra nyní vstupuje do 7. sezóny druhé kapitoly a podle zasazení to vypadá, že půjde o poslední sezónu Fortnite.

Čeká svět Fortnite další černá díra?

Na začátku druhé kapitoly se stalo něco, co málem většina hráčů nepřežila. Po obrovském live eventu, který ukončil dění prvního Fortnite, se všem hráčům na obrazovkách objevila černá díra. Čtyřicet osm hodin byly servery vypnuty a jediné, co se dalo dělat, bylo koukat na černou díru a zahrát si malou minihru, kterou Epic Games přidalo na čekací obrazovku. Teď, když zde máme už 7. sezónu druhé kapitoly, se nám vesmírná tématika do příběhu opět vrací. Ostrov Fortnite totiž napadli mimozemšťani. Celý ostrov ho zastínila obří vesmírná loď, po mapě se pohybují menší lodě a unáší hráče ze hry. Pod názvem „Invaze“ je tady další sezóna a co se bude dít na jejím konci? Je možné, že nakonec celý ostrov vybouchne jako ten předchozí? Dočkáme se konce Fortnite?

Nový battlepass, nové zbraně i nové lokace

Jak už je dobrým zvykem, nová sezóna ve Fortnite mění spousty věcí. První změny si všimnete při příletu na mapu. Během samotného hraní je vidět obří vesmírná loď, která zakrývá mapu, která se také dočkala svých změn. Tam, kde byl v minulé sezóně převážně pravěký život, jsou nyní fialové zóny, poznamenané přistáním těchto lodí. Uprostřed mapy ční obří kráter, který vznikl výbuchem hlavní věže z minulé sezóny. Battlepass, který je lákadlem pro každou sezónu, prochází také změnami. Teď už si neodemykáte postupné tiery za každý level, nýbrž při každém level-upu obdržíte 5 hvězdiček. Ty si pak můžete ve svém lockeru rozdělit tak, abyste si odemknuli zrovna takovou odměnu, jaká se vám líbí. Je libo Ricka Sancheze? Nebo raději Supermana? Prosím! Nemusíte čekat až do posledního tieru současného battlepassu. Pokud máte dostatek hvězd, odemknete si ho už dneska! Nezapomínejte, že pokud si předplácíte Fortnite Crew, máte celý battlepass automaticky!

Nová sezóna přinesla také arsenál laděný do UFO stylu. Ve hře je nyní k dispozici laserové AR, granátomet, který funguje jako UAV, a laserová odstřelovací puška. Novinek je opravdu celá řada. Pokud byste se chtěli podívat na všechny zveřejněné novinky, můžete navštívit oficiální stránku hry. Pamatujte, že nová sezóna právě začíná a Epic Games slibuje velké události na mapě i v příběhu. Patříte mezi aktivní hráče Fortnite, nebo jste na hru už definitivně zanevřeli? Jak se vám líbí uvedené novinky?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button