NovinkyPS4

The Witcher 3 rozšiřuje knihovnu PS Now

Streamovací a subscriber služby jsou v dnešní době na obrovském vzestupu. Princip měsíční platby za přístup ke knihovně filmů, seriálů nebo her je funkční jak pro koncového hráče tak pro poskytovatele služby. I když mezi hráči jasně vede Xbox s jeho GamePassem, ani PlayStation není tak úplně ztracený. Jeho služba PS Now funguje dosti obdobně a momentálně do svých řad vítá obrovského hráče. A není to nikdo menší než The Witcher 3!

Kompletní edice The Witcher 3

Jak nám oznámilo studio CD Projekt Red tak ve spolupráci se Sony se nám třetí zaklínač dostává do nabídky her streamovací služby PS Now. A nejde o jen tak nějaké oznámení. Zaklínač se uvedl v jeho nejlepší možné edici Game of the Year. To znamená, že nabízí základní hru, všechna DLC i oba datadisky. Pokud se tady ještě nacházejí nějací hráči, kteří příběh Geralta a Ciri nehráli, tak teď mají tu nejlepší šanci to napravit.

Teď ale to méně pozitivní. Služba PS Now (zatím) není v české republice dostupná. O jejím uvedení se stále spekuluje a dokonce se nedávno objevila možnost si ji předplatit i na českém PS Store. Oficiální datum uvedení zatím ale neznáme. Proč o tom tedy píšeme? Jednak je Zaklínač tak úžasné RPG, že si trochu pozornosti vždycky zaslouží. No a druhá strana mince je, že všichni dnes znáte různé služby, které vám umožní si PS Now opatřit. Nebudeme tady navádět k nelegálním činnostem, avšak přes různé VPN si určitě cestu k PS Now najdete. Najde se mezi vámi někdo, kdo zatím Zaklínače nehrál?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button