NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Antologie The Dark Pictures připomíná svou třetí hru!

Filmové zpracování silně příběhových her se stává čím dál tím víc populární. A není se ani čemu divit. Po velkém úspěchu, který zaznamenalo Until Dawn, jsme se dozvěděli o chystané antologii The Dark Pictures. Všechno by se to zdálo jako nějaká náhoda, ale studio Supermassive Games dělalo právě na veleúspěšném Until Dawn a momentálně nám představují už třetí hru ze své antologie. To vše se děje za spolupráce s obřím studiem Bandai Namco. Třetí díl se jmenuje House of Ashes a tentokrát se podíváme do Iráku.

Gameplay ukázka z House of Ashes už brzy!

Teaser trailer nám toho zase tolik neukázal. Z dodatečného infa víme, že se bude hra odehrávat v roce 2003 a pohybovat se budeme v Iráku. Přestřelka vojenských jednotek u pohoří Zagros způsobí zemětřesení a vojáci se propadnou k ruinám starobylého sumerského chrámu. A tady začíná samotný příběh hry. Jak už tomu bývá, komunikace se světem nefunguje a budeme se muset spoléhat sami na sebe. V tmavé a děsivé společnosti hor Zagros.

Přesto ale nemusíme být úplně zklamaní. Protože už ve čtvrtek 27.května dostaneme plný gameplay trailer, který nám toho odhalí ještě mnohem více, než tenhle malý teaser. Celé odhalení se chystá na 18:00 hodin a my u toho nemůžeme chybět! House of Ashes z antologie The Dark Pictures vyjde ještě letos, a to pro Xbox Series S|X, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 a PC. Pro PC se jedná pouze o digitální verzi. U vybraných prodejců se ale můžete těšit i na krabicovou verzi hry. Hráli jste předchozí hry Man of Medan a Little Hope?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button