NovinkyPCPS4PS5

Steam Playstation Studio. Sony přenese více her na PC | Novinka

Mnozí z vás jistě zaregistrovali, že Sony se uvolilo některé ze svých titulů hodit i na Steam Playstation Studio. K dispozici je zatím Horizon Zero Dawn, Helldivers a Predator: Hunting Grounds. Od 18. května si hráči mohou zapařit na PC i velmi populární hit Days Gone, Kromě již vydaných her je k dispozici i spousta DLC.

Chytne se Steam Playstation Studio?

Jestli to bude mít úspěch nebo ne, bude hlavně záležet asi na titulech, které se ke koupi objeví. Třeba takový God of War nebo Uncharted by byly fakt super. Bohužel nic takového potvrzené zatím není. Ale když se podíváme na opening intro, tak právě tyto tituly tam jsou i zakomponované. No, uvidíme.

Šéf PlayStation Studios Jim Ryan potvrdil, že v budoucnu se na Steamu objeví doslova celá řada her. Je však zajímavé, že PlayStation Studio uvádí až 41 her, včetně svých DLC. Zatím je ale k vidění pouze 24 položek. Takže se dá očekávat, že hry jsou připravené, jen je pustit do světa. Nejspíše se jich dočkáme mnohem dřív, než jsme si původně mysleli.

Může to být za týden, může to být za půl roku. To je ve hvězdách. Při čekání si zatím můžete zahrát deskovku Obludárium, kterou jsem pro vás zrecenzovali.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button