NovinkyPCPS4Xbox One

Biomutant vypadá téměř dokonale! | Novinka

Ač se to tak nemusí zdát, už to je 5 let, co jsme poprvé zaslechli koncept post-apo kung-fu s názvem Biomutant. Po 5 letech už to máme za pár a příští týden, tedy 25. května, se dočkáme plného releasu hry. Jestli jste se ještě nezačali pořádně těšit, Experiment 101 nám přinesl krátkou gameplay ukázku z hraní na PC. Záběry jsou ve 4K/60 FPS a ta hra vypadá… skoro až dokonale!

Biomutant láká na nádhernou grafiku!

První věc, která vás praští do očí je ta nádherně zpracovaná grafika celé hry. Pokud vezmem v potaz, že to vychází pro PC a konzole staré generace, tak je třeba opravdu smeknout kloubouček. Už jen z traileru mám chuť zahrát si nějaký free roam open world, protože tady to vypadá fakt úžasně. Další věcí, která potěší komiksové fanoušky, je Onomatopoie. Ne, to není sprosté slovo ani žádná nemoc. To jsou ty zvukové efekty v psané formě. Během souboje toho na obrazovce máme teda docela dost a vyznat se v tom všem asi bude docela oříšek!

Na druhou stranu je tu i pár věcí, které můžou člověka zarazit. Já vím, nebudeme soudit hru z nějakého gameplay traileru, ale během celého souboje, který gameplay záběr ukázal, mi chyběla hudba. Efekty zbraní a damage tady jsou ale jinak, jakoby tam bylo prostě ticho. Osobně mě to dost vadilo ale to je jen osobní preferencí. Určitě to není nic, proč by Biomutant neměl dostat příležitost a strávit v něm pár desítek hodin. Tak či tak, zpomalení času, sick kombíčka a to vše v jednom sladkém souboji s bossem, to vše vypadá úžasně a láká to na opravdovou zábavu! Biomutant vychází25.května pro PC, Playstation 4 a Xbox One. Tak co? Zaujal vás gameplay trailer nebo jste pořád na vážkách?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button