HryMobileNovinkyPCPS4PS5

Do Auto Chess přicházejí dva nové kousky | Novinka

Do hry Auto Chess, která vychází ze hry Dota 2, přibudou dvě nové figurky. Hru vyvinulo Dodo Studio a byla vydaná už v lednu 2019. Obsahuje spoustu šachových prvků a je určena až pro osm hráčů. Jde o velice složitou a robustní strategii, ve které neovládáte své bojovníky napřímo, ale různě je vylepšujete. Navíc velikost vaší skupiny je neomezená.

Jedna hra trvá cca půl hodiny, což je na to, že se dá hrát na telefonech, občas až moc dlouhá doba. Jediný důvod, proč má hra v názvu Šachy je snad ten, že se odehrává na šachovnici, na které rozmisťujete své bojovníky. Hra je free-to-play a penězi si nekoupíte žádné vylepšení, ale pouze nějaké kosmetické změny.

To nás přivádí k nynějšímu vylepšení, které přijde už 24. května 2021 a přinese do hry dvě nové figurky. Sunchaser Servanta a Sunchasera Shamana. Podívejte se dole na jejich příběh a počkejte si jak do šílené šachové-nešachové hry zapadnou.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button