AnimeHryMobileNovinkySeriály

Není snad šílenější kombinace – Stranger Things budou mít crossover s Nanatsu no Taizai!

Doslova nejdivnější kombinace, jakou si kdo kdy uměl představit. Stranger Things se spojí s Nanatsu no Taizai (Seven Deadly Sins, nebo, jestli chcete, Sedm smrtelných hříchů), v jednom výjimečném dobrodružství. Jelikož jsou oba dva seriály pod Netflixem, nic tomuto spojení nebránilo, a tak se nám tu objeví mobilní RPG, které prostě nedává smysl.

Oba seriály sledují postavy, které se snaží zachránit svůj svět před útočníky z jiné dimenze. V případě Nanatsu jsou to démoni z očistce, které vysílá král démonů. V případě Stranger Things se Mind Flayer pokouší proniknout do našeho světa z Upside Down. To, co je ale děsivé, je rozdíl mezi oběma seriály. Nanatsu má sedm šílených hrdinů, kteří se svého nepřítele nebojí zničit silou. Ve Stranger Things zase vědí, že hrozbu nemůžou porazit v pěstním souboji, ale pomocí důvtipu.

Upřímně řečeno to spíš vypadá, že Netflix se prostě rozhodl vyždímat co nejvíce peněz z propojení dvou svých velice úspěšných seriálů. Také je tu možnost nějak propojit fanoušky dvou světů. Nevím, nejsem manažer Netflixu a popravdě mě do včerejška tahle kombinace ani ve snu nenapadla. Jedno je ale jisté, uvidíme jak si s problémy poradí kombinace Eleven a Meliodase nebo Willa Byerse a Bana. Zkoukněte přiložený trailer, utvořte si na crossover vlastní názor a zapište si 11. května 2021, kdy toto mobilní RPG spatří světlo světa.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button