NintendoPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Jaké květnové pecky nás čekají? | Novinka

Konečně se dá trošku říct, že okurková sezóna zase skončila. Od začátku roku velkých AAA releasů příliš nebylo. Jak se ale zdá, květen to může docela obstojně změnit. A protože vás máme rádi, prohrabali jsme internety a vybrali jsme ty největší květnové pecky, které by vám rozhodně neměly ujít. Už máte svoje předobjednávky?

Returnal (PlayStation 5 exclusive)

Já vím, já vím, začínáme zrovna hrou, která nevychází v květnu! Ale když začnete hrát o půlnoci nadcházející Returnal, tak vlastně hrajete v květnu, takže to je legit. Každopádně čeká nás nový roguelike titul, exkluzivně pouze pro PS5. Grafické zpracování, 60 FPS, to vše známe. Sony ale tlačí ještě jeden obrovský aspekt nové hry – dle všeho bude u hraní dost záležet taky na zvuku. Pokud tedy máte PS5, doporučujeme investovat do nových Pulse 3D, abyste nepřišli ani o jediný kousek tohohle zvukového skvostu. Returnal vychází 30. dubna!

Hood: Outlaws & Legends (PlayStation, Xbox, PC)

Už jste někdy chtěli být Robin Hood? A co takhle si to zahrát ještě s dalšími kamarády? Zní to dobře? A teď si představte, že to je v podobném duchu jako Assassin´s Creed. To vše nabízí hra Hood: Outlaws & Legends. Jedná se o multiplayerovku s propracovaným systémem matchmakingu. Vypadá to na hard looting záležitost a zároveň co-op zábavu na páteční večery. Hood vychází pro PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X i PC už 7. května!

Terminator: Resistance Enhanced (PlayStation 5)

Jo, já vím, tohle nějaký full release hry. Pokud už jste na PS4 hráli Terminátor: Resistance, tak na svém PS5 dostanete upgradovanou verzi úplně zdarma. A proč to vůbec vychází znovu? No, mimo performance vylepšení, vyšších FPS a lepší textury se do hry dostává i nový content. Vylepšená verze Terminátora vychází už 30. dubna.

Car Demolition Clicker (PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch)

Máme tu něco i pro naše Switch kamarády. Tohle nevypadá vyloženě na akční střílečku nebo story-driven dojemnou hru. Car Demolition Clicker nabídne možnost zlikvidovat vámi vybrané vozidlo za pomocí vašich dronů. Budete vylepšovat damage, ovládat drony a ničit auta. Jo je to přesně to, jako co se to tváří. Stacionární, odpočinková věc na Switch i další konzole. Dočkáme se už 28. dubna.

Resident Evil: Village (PlayStation, Xbox, PC, Stadia)

A čím jiným bychom měli skončit? Asi nejočekávanější hra letošního roku, pokračování série Resident Evil. Ethan opět v plné zbroji proti Lady D. O novém Residentu toho už bylo napsáno víc než dost. Vypadá to na pořádnou nálož kvalitní FPS akce, zombíků, vlkodlaků i nějakých provokativních třímetrových dam, které vysají vaše bolístky. Resident Evil: Village vychází už 7. května pro PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One, Xbox Series S/X i Stadii.

A máme to za sebou. Tyto květnové pecky padly do oka nám. No, já vím, je tu i vydání na konci dubna, ale tak můžeme to počítat do května? Pokud byste chtěli mrknout i na jiná, ne tak významná jména, můžete mrknout na kompletní list her chystaných pro rok 2021. Tak díky za pozornost.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button