HryNovinky

IO Interactive otevírá pobočku v Barceloně | Novinka

IO Interactive, tvůrce her jako Hitman nebo Project 007, otevírá svou pobočku ve španělské Barceloně. A ukazuje, že se z něj stává velký herní hráč. Dánská společnost uvedla, že otevřená pobočka bude známá jako IOI Barcelona a bude pověřena asistencí při všech probíhajících projektech. Včetně franšízy Hitman a nového Jamese Bonda Project 007.

Údajně má být barcelonská základna jejich „elitním studiem“, stejně jako IOI Kodaň nebo IOI Malmo. Významně tak přispěje k tvoření a publikaci. Z tiskové zprávy se dozvídáme, že: „Založení IOI Barcelona je nedílnou součástí plánů IO Interactive na nadcházející roky.“ Na začátku tohoto roku společnost odhalila i vydání nejnovější hry Hitman 3, která za jediný týden vrátila své náklady na vývoj. Hra je tedy neuvěřitelně prodávaná a vydělává, což je to, co rozšiřující studia potřebují.

Snad se jednou dočkáme i nějaké té pobočky v České republice. Přeci jen, hry vytvářet umíme a to i ty celosvětového formátu. Uvidíme tedy, co dál přinese čas, ale snad si nás IO Interactive také všimne. Pokud vás ale třeba zajímá více o Hitmanovi, podívejte se sem nebo sem, protože naše redakce vás o této hře informuje naprosto pravidelně. Kdo by také neměl rád tajného zabijáka, který svou plešatou hlavou prakticky oslňuje úplně všechny a stejně si ho nikdo nevšímá.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button