AnimeTéma dne

aniMAG #4 – Magi Madoka se vrací a Garry Oak taky

Je tu čtvrté vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás každý týden ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás přehled nejen samotných anime, ale i nějakých novinek ze světa mangy. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. Tenhle aniMAG #4 je totiž plný zajímavostí.

Magi Madoka Magica: Rebellion film odhalen

Dnes v noci byl k 10. výročí Madoki odhalen její nový anime film Puella Magi madoka Magica.  Jedná se o pokračování anime z roku 2013. Snímek se celým jménem bude jmenovat Puella Magi Madoka Magica The Movie: Walpurgis no Kaite. Všichni, kdo se na staré Magice podíleli se také vrací, včetně režiséra Akiyukiho Shinba.

https://www.youtube.com/watch?v=v_Y_wFpe5vQ

Ashův nejstarší rival se vrací do pokémonů

Ve Spojených státech už běží nová série Pokémon Journeys. K té bude patřit i nový film, ve kterém se objeví Ashův nejstarší, nejlegendárnější a nejlepší rival Garry Oak. Do filmu přibyly i dvě nové postavy: Tsurugi a Asahi.

https://www.youtube.com/watch?v=rqJbnLUtqso

Byla potvrzená 2. série Restaurant To Another World

Anime Restaurant to Another World, oznámily, že v dubnu začne produkce druhé série. Animační studio OLM nahradí studio Silver Link s tím, že přejde i režisér Masato Jimbo. Pokud si na anime moc nepamatujete, není divu. Skončilo totiž po první sérii už v roce 2017. Příběh je o restauraci uprostřed Tokia, která je proslavená svými pochoutkami. Každou sobotu se ale restaurace uzavírá a klientelu tvoří zákazníci z jiných světů.

Chtěli byste vidět tanec z Kimetsu no Yaiba?

Na YouTube se objevilo video s tancem zvaným Hinokami Kagura. Tento tanec se proslavil především díky anime Kimetsu no Yaiba, ve které se prolíná démoní svět s tím lidským. Video je natočeno v legendární japonské svatyni Kamado. Podílela se na něm i známá japonská režisérka Ikumi Nakamura.

Rurouni Kenshin se vrací

Už brzy v Japonsku vyjde dvojdílné filmové zpracování Rurouni Kenshin. Díly jsou rozděleny na The Beginning a The Final. Měly by také být extrémně věrné svojí předloze z mangy. Hlavní postavou je Takeru Sato, který hraje Kenshina: “Pouze když diváci vědí o této části Kenshina, je příběh uzavřen. Dokončený film jsem již viděl a to jak jej režisér dokončil, překračuje všechno, co jsem si kdy představoval. Jsem velice šťastný a absolutně účasti na filmu nelituji.“ Zkoukněte trailery, protože oba filmy budou očividně skvělé.

Tokyo Revengers budou mít svůj film

Anime Tokyo Revengers začalo vycházet celkem nedávno a už nyní víme, že bude finišovat natáčení filmu. Ten by měl být absolutně věrný své manga předloze a jelikož jsme vás o ní už zkráceně informovali, podívejte se zde na minulý díl aniMAGu, kde se jednalo o jednu z hlavních novinek. Zkoukněte přiložený trailer a porovnejte si, co bude vypadat lépe, jestli anime nebo hraný film.

Začalo se pracovat na anime In the Land of Leadale

Anime se má zabývat dívkou, kterou postihla hrozná nehoda a skončila na přístrojích, které ji udržovaly při životě. Najednou se objeví ve světě Leadale. Když se tedy probudí v těle své avatarky Keiny – nyní Cayna – zjistí, že obavy z jejího starého života se zdají být minulostí, nicméně ani nová země, ve které má žít, nebude nic jednoduchého k přežití. Mělo by se jednat o lehké isekai ecchi anime věrné své předloze. Nicméně isekai anime není nikdy dost.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button