FilmyNovinky

Spider-Man se objeví na Disney+, co na to Sony? | Novinka

Spider-Man to poslední dobou nemá úplně lehké. Je součástí univerza Marvel, ale patří Sony, které si ho moc dobře hlídá. Je to vlastně takové malé děcko, o které se přetahují dva rodiče. Vždyť u vydání Marvel´s Avenegers se neustále řešilo, jestli tam Peter Parker bude, a nebo ne. Nakonec ho dostali jen hráči na PlayStationu. Nová vášnivá debata byla ohledně Spider-Man filmů a jejich přítomnost na platformě Disney+. Nyní jsme se dozvěděli, že se Peter konečně na Disney+ dostane. A co Sony?

Disney a Sony se dohodli ohledně budoucnosti Spider-Manských filmů

Říkáte si, co je to zase za blábol? Vždyť Sony a Netflix nedávno podepsali dlouholetou a fakt tučnou exkluzivní smlouvu. Tahle smlouva zajišťovala Netflixu přednostní právo pro uvedení filmů od Sony na jejich platformu. No a nemějte obavu, tahle dohoda zasahuje i do té nové mezi Disney a Sony. Podle informací serveru IGN celý kontrakt říká, že myšák bude mít možnost uvést nové filmy se Spider-Manem až následně po uvedení v kině a na Netflixu. Zní to jako hloupý krok? No, v kontraktu by mělo stát, že na Disney+ se nové filmy objeví až poté, co zmizí z Netflixu. Tohle celé se ale děje pouze pro americký trh a Evropy se zřejmě nedotkne.

Co na celou dohodu mezi Sony a myšákem říkáte? A zajímáte se vůbec o platformu Disney+, když zatím není dostupná pro ČR? Podle posledních informací by koncem letošního roku mělo dojít k expanzi Disney do větší části Evropy. Jestli mezi nimi bude i Česko, je nejspíš jen otázka času. Plánujete si předplatit Disney+, nebo už máte streamovacích platforem dost?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button