AnimeNovinky

Boku no Hero Academia pokračuje 93. epizodou. | Novinka

Stále populárnější anime Boku no Hero Academia bude pokračovat tento měsíc už 93. epizodou. Pro ty, kdo vědí o co jde, nemá smysl hrdiny z UA academie představovat. Ale třeba se tu najde někdo, kdo o tomto anime zatím vůbec neslyšel a právě proto je teď čas začít ho sledovat. Nyní se vysílá už pátá řada a čtvrtý díl páté epizody byl vypuštěn do světa teď v sobotu 17. dubna. A tvůrci slibují pokračovat v týdenním sledu, takže další epizoda vyjde 24. dubna.

Boku no Hero Academia: 1A vs. 1B

https://www.youtube.com/watch?v=Q8bmv-14OVI

Hrdinové si prošli všemi možnými útrapami, kdy museli překonat nejen útoky padouchů, ale také své vlastní problémy a rivalitu mezi sebou. Se vším se zatím nějak porvali, někteří hůř a někteří vcelku dobře. Ale v této sezóně půjde konečně o to, která z hrdinských tříd je vlastně lepší. Pořád se jen mluví o 1A, a jejich spolužáci z druhé třídy toho mají pochopitelně plné zuby a nebaví je hrát jen druhé housle. Nyní se vše rozhodne na školním turnaji.

Bohužel, datum 24. dubna platí, jen pokud jste prémiovým členem serveru Crunchyroll. nebo Funimation. Pokud ne, tak si budete muset počkat ještě o něco déle. A jestli raději koukáte s anglickým dabingem, tak se jí dočkáte až v květnu. Ale na skvělé věci se vyplatí si počkat. Já třeba Boku no Hero zrovna sjíždím a odsunul jsem na druhou kolej i seriál Vikingové. Za tohle určitě dostanu i nějaký ten “hate”, ale co se dá dělat.

U páté řady Boku no Hero se očekává, že bude trvat 25 epizod. Ale nic není potvrzené a my si tak necháváme prostor na fantazii. Poslední tři sezóny jely 25 týdnů po sobě bez přerušení, takže je dost možné, že i tahle pojede stejně. Pokud ano, máme do září vystaráno.

Fandové anime to už určitě vědí, ale další opravdu povedené anime se dočká dalšího filmového zpracování. The Seven Deadly Sins: Cursed by Light už za pár měsíců bude dobývat kina v Japonsku. A jestli anime není nic pro vás a i takoví se najdou mezi námi, tak co třeba pokračování povedené komedie Zabiják a bodyguard. Pokud jste první film neviděli, tak rozhodně doporučuju. Ségra mě u něj tetovala a já o tom skoro ani nevěděl.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button