HryNovinkyPC

Máme tu official gameplay trailer na Age of Empires IV

Sérii Age of Empires asi nemusím nikomu představovat. Legendární budovací strategie ukazuje, že se vrátí v té nejryzejší podobě – včetně té šílené barvičkové kýčovité grafiky. Navíc to vypadá, že nebude mít žádné odklady a tak se jí dočkáme už tento podzim. Po sérii remasterů tady tedy konečně máme Age of Empires IV. Podle prvních herních záběrů to navíc vypadá jako naprostá sázka na jistotu. Na výběr bude pravděpodobně osm unikátních národů, zatím jsou ale potvrzení pouze Britové, Indové, Mongolové a Číňané. Těmto národům budete klasicky pomáhat budovat soběstačné základy, stavět s nimi pořádné armády a ničit vaše nepřátele. Nebo přátele podle toho s kým budete hrát.

Podle krátkého gameplaye je taky patrné, že autoři vsadili na naprosto osvědčenou cestu a inovací je ve hře poskrovnu. Což ale rozhodně není špatně, hry tohoto typu už totiž dávno nevycházejí, takže pro starší hráče je to zahrání na tu nejlepší strunu.  Navíc postavičky vojáků vypadají tak nějak zvláštně povědomě, což rozhodně není na škodu. Zkoukněte přiložený trailer, nalaďte se na nostalgickou vlnu a začněte se těšit na další díl jedné z nejlepších strategií všech dob.

Taky na vás hra tak zapůsobila? Nebo už to není nic o co byste stáli? Mrkněte na Wolcen a třeba vás zaujme právě ten!

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button