FilmyNovinky

Snyderverse nebude, smiřte se s tím! | Novinka

Jelikož poslední dobou neslyšíme o ničem jiném než o Lize spravedlnosti Zacka Snydera (a i my jsme o ní napsali recenzi), začaly se ozývat hlasy v pozadí, že je na čase pořádně rozpracovat celý Snyderverse. Warner Bros. ale řekli rezolutní ne! A jak to tak vypadá, naděje už v tomto případě vážně není.

Je již dlouhou dobu známo, že film Flash, který vyjde v roce 2022, restartuje celé DC univerzum. Což v překladu znamená, že Barry Allen se vrátí v čase a změní celou časovou osu. V této sólovce by se mělo objevit i vícero Batmanů. Momentálně se ví o Benu Afflekovi (Justice League, Dobrý Will Hunting) a Michaelu Keatonovi (Zakladatel, Spotlight). Navíc už se počítá i s další verzí Supermana, kterou si pravděpodobně střihne Michael B. Jordan (Creed, Obhájce nevinných). O verzi tzv. Obamovského Supermana jsme vás informovali zde.

Začíná být jasné, že budoucí film Batmana i sólovka Catwoman budou v tomto novém vesmíru. Na druhou stranu jsou tu i nějaké dobré zprávy. Warner Brothers oznámili vydání filmu Zatanna. Pokud neznáte Zatannu: je to pravděpodobně nejsilnější čarodějka DC univerza a zároveň spolupracuje s Justice League. Má také několik verzí, například si prošla týmem Young Justice, ve kterém jsou všichni následníci slavných hrdinů (jako SuperBoy, Robin, Arsenal a další). Navíc nás brzy čeká i seriálové zpracování Green Lantern Corps.

Musíme však počítat s tím, že se jedná o Warner Bros., takže změna může přijít kdykoliv. I Snyder Cut si fanoušci doslova vykřičeli na sociálních sítích. Pro zatím se s pokračováním rozlučme, ale pro klid v duši můžete začít sdílet, ať aspoň ta naděje zůstane.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button