AnimeNovinky

Víme, kdy dorazí Kimetsu no Yaiba: Mugen Train | Novinka

Tak je to konečně tady: známe termíny, kdy se film navazující na příběh anime objeví v kinech a později i na internetu. Do amerických kin by měl oficiálně dorazit už 23. dubna 2021. V tomto termínu by se měl objevit i v některých evropských kinech. Předběžně se ví, že práva získalo Německo, Rakousko, Švýcarsko a Španělsko. K digitálnímu zakoupení bude film oficiálně uvolněn 22. června 2021. Teď už jen doufat, že se brzy někdo ujme překladu. Snímek bychom tak mohli vidět už někdy na začátku července.

O tom, jak je film skvělý, svědčí, že od svého uvedení překonal rekordní částku 32 miliard jenů (cca 314 miliónů dolarů). Což vzhledem k tomu, že do japonských kin šel 16. 10. 2020 je naprosto šílené číslo.

Mugen train (nekonečný/nekončící vlak) byl měl být zároveň pokračováním příběhu a plynule navázat na to, jak skončila první série anime. Nutno zde připomenout, že se nám blíží i druhá série. Takže je prakticky vaší povinností vidět film dříve, než seriálové pokračování.

O čem film Mugen Train bude?

Tandžiró, Zenitsu a Inosuke jsou poslání vyřešit záhady do vlaku, který se jmenuje Infinity Train. K tomu jim pomůže i Kjódžuró Rengoku, ohnivý Hašira. Tandžiró také doufá, že se dozví nějaké informace o šermířské technice Hinokami Kaguro. Pokud jste se dívali pozorně na trailery, tak uvidíte, že hlavním záporákem a důvodem, proč ve vlaku mizí lidé, je démonka Enmu. Té byla dána vládcem démonů Muzanem nová síla. Když se k tomu připočte, že už předtím byla jednou z 12 nejsilnějších démonů, bude čekat Tandžira i jednoho z Haširů vážně tvrdý boj.

Manga už dávno skončila, takže by se celý příběh měl odehrávat bez nějakých spoilerů. Zatímco se budete na tuhle animovanou pecku těšit, zkoukněte trailer.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button