NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Roguebook se dočkal gameplay traileru | Novinka

Nový gameplay trailer nabízí zatím nejdetailnější náhled do magického světa Roguebook a s jistotou dokazuje, že hra má co nabídnout. Belgické studio Abrackam Entertainment, autoři úspěšné deckbuildingové hry Faeria, spojilo síly s Richardem Garfieldem, který je jako tvůrce Magic: The Gathering právoplatně považován za otce moderních sběratelských karetních her, a výsledkem je vizuálně magický počin, spojující roguelike a deckbuildingové mechaniky.

Roguebook, gameplay

Roguebook určitě potěší jak hráče, kteří zatím neměli s podobným typem hry zkušenosti, tak žánrové veterány. Na výběr je ze čtyř hrdinů, kteří mají rozdílné hrací balíčky, schopnosti a strategické výhody i nevýhody. Poté jen zbývá vrhnout se do objevování světa na náhodně generované mapě a vést své hrdiny k vítězství.

Neúspěch zde znamená definitivní konec a začátek znovu od nuly. I když ne tak docela.
Hrdinům se zvyšují úrovně a odemykají nové karty či permanentní upgrady. Každý nový začátek tedy posunuje hrdiny blíže k potenciálnímu vítězství.

Roguebook je možné předobjednat na Steamu a získat tak přístup k demoverzi ještě před vydáním plné hry v červnu. Objevit se má i pro současnou i minulou generaci PlayStationu a Xboxu, stejně tak na Nintendu Switch.

Nenechte si ujít také teaser trailer na Doom Eternal: The Ancient Gods 2K

Podobné články

Back to top button