NovinkyPC

Runescape Login Lockout – Nejnovější vývoj situace | Novinka

Už více než týden Jagex řeší Runescape Login Lockout a nyní přechází do další fáze řešení problému. Celou dobu nás pravidelně informují a na řešení usilovně pracují. Postihnuta byla jen část hráčů a někteří z nich jsou již schopni se do hry zalogovat. Bohužel i poté vyvstávají nové problémy jako ztráta levelů, věcí a postupu ve hře. Podívejme se tedy, jaké jsou novinky v této situaci.

Jaká je situace?

Podle Moda Wardena vstoupili do nové fáze a to Account Restoration Phase (fáze obnovení účtu). Tato fáze má dvě části: Account Integrity Review (posouzení integrity účtu) a Full Restoration (plné obnovení). První vlna testování na osobních účtech ovlivněných J-modů je v plném proudu. Na příští týden je naplánováno stejné testování na těch hráčských.

Posouzení integrity začne Beta testem, kdy vyzvou vybranou skupinu hráčů, aby jim poskytla feedback na obnovení jejich účtu. Vybráni boudou hráči, jejichž feedback bude nejvíce nápomocný k řešení situace, ale jinak nedostanou žádné benefity navíc oproti dalším postiženým hráčům. S tímto testováním by chtěli vývojáři začít již příští týden, ale víkend ukáže zda to bude možné. Jelikož řešení tohoto problému vyžaduje plné soustředění vývojářů, byly prozatím pozastaveny pravidelné týdenní aktualizace. Jejich obnovení je prozatím naplánováno na 22. března. Eventy Yak to Basics a Vic the Trader budou prodlouženy, aby všichni měli možnost se zúčastnit.

Na závěr svého sdělení nás Mod Warden ujišťuje, že se postarají o všechny postižené hráče a udělají vše proto, aby obnovili jejich účty do původního stavu. Po 15 letech hraní této hry, jsem jim i ochotna věřit, protože vím, že hráčská komunita byla pro Jagex vždy důležitá. A i při řešení Runescape Login Lockout s námi neustále komunikují. Držím palce, aby se vše brzo spravilo a abychom jsme se všichni vrátili ke svým virtuálním životům v Glienoru.

Hledáte práci? Blizzard hledá nové lidi, mrkněte na to v našem článku. Případně si můžete přečíst o novém příběhovém traileru pro Rainbow Six Siege.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Back to top button