Novinky

Battle.net – Nový a vylepšený | Novinka

Blizzard naslouchá svým fanouškům, minimálně co se rozhraní aplikace Battle.net týče. Škoda, že Warcraft 3 Reforge zatím na svou opravu čeká i přes hlasitý hráčský feedback. Přece jen je jednodušší vylepšit uživatelské rozhraní, než celou hru. Ale kdo ví, třeba už na té opravě pracují. V novinkách se zatím nic takového neobjevilo.

Takže s čímpak to Blizzard přišel v novém a vylepšeném Battle.net? Pro začátek změnili celé rozložení rozhraní. Teď velkou část zabírají novinky a informace o vašich hrách, které si nyní můžete označit jako oblíbené a získat k nim tak rychleji přístup. Další novinkou je Social panel, který je vždy viditelný po pravé straně, ať už jste v jakékoli části aplikace. Díky vylepšené aktualizaci stavu můžete sledovat, co vaši kamarádi dělají v reálném čase. Ať žije stalking. Nové notifikační centrum vás bude udržovat v obraze ohledně zpráv či žádostí od vašich přátel, respektive od lidí, co by se s vámi chtěli kamarádit. Navíc tam zjistíte i status vašich downloadů a další drobnosti, týkající se vašich her. Další vylepšení je hlavně pro ty z vás, co nejste až tak velcí kamarádi s myší. Nyní můžete procházet celou aplikací jen za pomocí klávesnice, což se někdy vážně hodí. Blizzard slibuje, že s vylepšováním ještě neskončil a rád by znal náš názor. Svůj feedback jim můžete sdělit buď přímo prostřednictvím aplikace nebo případně na oficiálních fórech.

Tak co říkáte na vylepšení Battle.net? Není to špatné, ale obešla bych se bez toho, mnohem radši bych viděla nějakou tu práci na Warcraft 3. No, člověk vždycky může doufat, ne?

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Back to top button