NovinkyPCPS4Xbox One

Project Cars 3 přináší japonské DLC | Novinka

Víte, co znamená DK? Říkáte si Donkey Kong? Drift King! A protože jízda smykem je populární v každé závodní arkádovce, u Project Cars 3 tomu nebude výjimkou. I když původní dvě hry téhle závodní série platily za jedny z nejlepších závodních simulací na trhu, třetí díl přišel s odlišným jízdním modelem a zaměřil se na méně zkušené jezdce. Jak to tak vypadá, mnohem víc user friendly hratelnost hře jen prospívá.

Čtyří japonská monstra pro Project Cars 3

Do hry se aktuálně dostává nové DLC s názvem Power Pack DLC. Rozšíření můžete pořídit na Steamu za 10 eur a do hry vám přidá hned 4 japonské drift mastery. O jaká auta se jedná?

  • 1985 Toyota Sprinter Trueno GT Apex
  • 2002 Nissan Silvia Spec R Aero
  • 2020 Nissan 370Z
  • Nissan Z Proto

Ke všem těmto autům dostanete i jejich závodní livery. ´Říkáte si, že to je nic moc za 10 eur? No, bylo by dost k ničemu, kdyby nám do hry přidali drift auta, ale nebylo by je kde vyzkoušet. Proto v rámci tohohle DLC dostaneme nový závodní okruh s názvem The Lake Valley Speedway. A pokud si myslíte, že jediný okruh je málo, buďte v klidu. Samotný okruh totiž nabízí 4 layouty, které si můžete sami zvolit a to hned máte 4 nové driftovací tratě.

Furt málo? Dále DLC zahrnuje celkem 12 nových liveries pro ostatní auta, 10 nových pneumatik a 5 nových závodních čísel. Chcete-li, mrkněte si na kompletní seznam případvků. Tak či tak, nový content pro Project Cars 3 se na nás valí ze všech stran. Nemůžeme vývojářům upřít snahu udržet hru na živu. Vrátíte se do hry vyzkoušet si japonské nádhery?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Back to top button