Novinky

MMO novinky #2 – Nehledáte náhodou práci?

Vítejte v pokusu o novou pravidelnou rubriku aneb toto jsou MMO novinky #2. První díl vyšel minulý týden a teď tu máme číslo dvě. Takže to zatím s tou pravidelností vychází. Krátké poklepání na rameno za dobrou práci a vrhneme se do přehledu nejnovějších zpráv ze světa MMO. A možná tu naleznete i budoucí povolání.

Hearthstone

Jistě jste zaznamenali, že se minulý týden odehrál první online Blizzcon. Mimo novinek ohledně Diabla IV a remasteru Diabla II (hurá), podělil se Blizzard s námi i o Hearthstone novinku. Můžeme se těšit na novou expanzi Forged in the Barrens, hráči Hordy jsou s Barrens velmi dobře obeznámeni. Je to jedna z těch oblastí, kde hráči na nižších úrovních nabírají zkušenosti. V balíčku se můžeme těšit na 10 nových, legendárních, neutrálních, žoldáckých karet. Do hry tak přijde například Blademaster Samuro či Shadow Hunter Vol’jin. Plný rozsah toho, na nás v nové expanzi čeká, si můžete přečíst na oficiálních stránkách.

Neverwinter

Do světa Neverwinter se opět vrací bohové, a to formou Challenge of the Gods, kde na vás čekají speciální odměny. Deset bohů má pro vás připraveno deset výzev. Výzvy se samozřejmě různí od darování Strongholdu až po splnění konkrétních podmínek například během souboje. Účastnit se těchto výzev mohou hráči od 10. úrovně výše. Akce probíhá od 25. února do 4. března. Co přesně si pro vás bohové připravili, se dozvíte na oficiálních stránkách.

League of Legends

Nehledáte náhodou práci? Riot totiž tento víkend začal hledat nové lidi. Avšak ne pro League of Legends, tedy přesně řečeno pro nynější formu LoL. Studio totiž začalo pracovat na MMORPG založené na této hře. Nyní hledají někoho pro podstatě každou část vývoje. Takže pokud jste umělec, programátor, produkční či designer, na nabídku se můžete mrknout na jejich portále. Jen počítejte s tím, že sídlí v Americe.

Tak to byly MMO novinky #2. Co vás zaujalo nejvíce? Mě rozhodně ta pracovní nabídka. Teď už se jen naučit programovat anebo kreslit.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button