HryMobileNovinkyPCPS4

Fall Guys má Mid season 3.5 | Novinka

Fall Guys je hra, ve které soutěžíte proti ostatním hráčům v kolech docela podobných Takešiho hradu a Drtivé porážce. Nyní přichází Mid Season update, který přidává novou mapu, variace již stávajících map, nové kostýmy a mnoho dalšího. Podívejte se na trailer, který v jedné minutě Mid Season uvádí a ukazuje nový obsah.

Mid Season bývá způsobem, jakým vývojáři oživují svoji hru a udržují v ní hráče pomocí nového obsahu. Stejně to má i tato hra, pro kterou mimo velkých seasonů vývojáři teď vydali i Mid Season.

Ve hře proti sobě soutěží až šedesát hráčů na proměnlivých mapách. Jejich cílem je proběhnout kolo co nejrychleji a dostat se do cíle jako první. Hra tak kopíruje koncepty populárních soutěží Takešiho hrad a hlavně Drtivé porážky, kde soutěžící při neúspěchu čeká většinou bolestivý pád.

Hráče Fall Guys: Ultimate knockout ale takový osud nečeká, protože za ně padají jejich avatarové. Ti jsou roztomilá stvoření v různých kostýmech zářících pastelovými barvami. Celková grafika hry je naducaná, barevná a veselá. Ačkoliv může působit dětinsky, oslovila hráče všeho druhu po celém světě a zažila krátkodobý úspěch i u streamerů.

Nedávno jsme taky psali o tom, že se hra dočká crossoveru s populární hrou Doom. A pokud se chcete podívat do minulosti této herní série, určitě si přečtěte na článek o vydání druhého seasonu. Hru si můžete zahrát na PC, na mobilu a na PS4.

Jestli si chcete trochu zasoutěžit, můžete zkusit svoje štěstí v naší soutěži o výtisk komiksu Wonder Woman: Válkonoška.

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button