NovinkyPC

Enigmatic Machines vypustili nový trailer k Expedition Zero! | Novinka

Že nevíte, kdo jsou Enigmatic Machines? Chyba! To, že Češi nejsou v herním průmyslu žádná béčka je všeobecně známá věc. Tohle mladé vývojářské studio se sídlem v Praze a Irsku se chce brzy zařadit mezi ty nejlepší. Jejich vstupenkou do první ligy se má stát hororová hra Expedition Zero, původně propagována pod názvem Lost Expeditions.

Ač je příběh vlastně takovou hororovou klasikou představuje se nám v trochu jiném herním světle. Vývojáři vsadili na zaběhnuté herní mechanismy, budují atmosféru a snaží se co nejvíce přiblížit prostředí ruské Sibiře.

Stejně, jako v každé klasické survival hře ani tady nebudou chybět jiné entity. O co se však přesně jedná, si zatím nejsem úplně jistá. Po srážce meteoritů se sibiřský les proměnil v jednu velkou noční můru, plnou tajemných monster. A protože máte pro strach uděláno, jste jako nejlepší a nejmodernější jednotka s názvem Expedition Zero vyslána přímo do centra dění. No. Moc vás po expedici nezbylo.

Vlastně jen ty. A snažíš se najít cestu domů.

Ve hře se nevyhnete stavbám a hledání přístřešku, shánění potravy nebo udržování svého stavu (ať už psychického nebo fyzického) v dobré kondici.

Datum přesného vydání zatím není známe, avšak aktuálně je na Steamu k dispozici první demo hry. Dotazy, přání a stížnosti můžete sdělit i na oficiálním Discordu vývojářů.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button