NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Lego Star Wars bude mít prý 300 hratelných postav

Lego Star Wars má mít až 300 hratelných postav. To už je tedy pořádné číslo. Ale když už se nad tím člověk pořádně zamyslí, tak to je jen logické. Hra má obsahovat všech devět filmů a tam se objevila hromada postav hlavních i vedlejších. A jak už jsme zvyklí z předchozích Lego her, tak spousta postav bude mít různé varianty. A to už vám to číslo naroste.

Podle Dawn McDiarmid (Lead Hub Designer) bude ve hře 800 unikátních postav a z toho 300 bude hratelných. Kromě toho hra přichází i s dalšími novinkami oproti svým předchůdcům. Těšit se můžeme na nový systém míření a také zcela aktualizovaný systém. Co si budeme povídat systém se nějaký ten pátek (nebo pár desítek pátků) příliš nezměnil a už to vážně potřebovalo nějakou tu revizi. Co je ale nejzajímavější čeká nás prý nový systém úkolů, který by měl podporovat multitasking. No uvidíme. Hra měla původně vyjít už v říjnu, ale byla posunuta až na jaro tohoto roku. Uvidíme zda jí odklad prospěl či ne.

Já osobně se na hru těším, ale nevím jestli jsem úplně ten pravý člověk podle koho se řídit. Jsem totiž fanoušek jak Lego her tak i Star Wars. Takže když někdo řekne Lego Star Wars už vytahuji peněženku. Tak a teď už víte jak na mě.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button