NovinkyPCPS4Xbox One

Dying Light 2 – dočkáme se sběratelské edice?

Sám pořád nevím, co si o tom mám myslet. Celým herním světem proletěla zpráva o vyzrazení sběratelské edice pro hru Dying Light 2 (moje sběratelské srdce začalo málem fibrilovat). Na stránkách Xzone se objevila tato luxusní edice s cenovkou 5555 Kč, ale po chvíli byla stažena. Tak a teď co si o tom myslet? Šlo o skvělý marketingový tah? Jméno značky Xzone se skloňovalo ve všech podobách, na světových herních webech. Šlo z jejich strany pouze o chybu? Omylem to propálili dříve? Oficiální kanály Xzone a Techlandu o této věci zarytě mlčí. Můžeme tedy pouze spekulovat.

Jak všichni fans této zombie parkourové akce jistě vědí, Techland nás mezi svátky informoval, že “v novém roce se dočkáme novinek” o pokračování Dying Light 2. Zatím jsme se letos dočkali pouze další ze série špatných zpráv (po předchozích opakovaných odkladech hry a obvinění Chrise Avellona ze sexuálního obtěžování). Pawel Selinger po více než 22 letech ukončil spolupráci se společností Techland. Škoda ho!

Dying Light 2 – Gameplay Demo Walkthrough

Tu sběratelku musím mít!

No a do toho tady máme neověřené zprávy o sběratelce. Tak nějak tuším (nebo spíše doufám), že tento “nešťastný” leak nasvědčuje tomu, že se ony “čerstvé novinky” kvapem blíží. Co tedy vlastně víme? Už z ceny 5555 kaček je jasné, že se nebude jednat o žádnou šílenou My Apocalypse Edition. Tak pomalu začínám vyměřovat místo na poličce. 🙂

Součástí této tajemné edice je samozřejmě luxusní limitovaná soška. V hlavní roli této skulptury je nejspíše protagonista hry Aiden, který se zrovna chystá sekáčkem useknout hlavu Volailovi a to pod dohledem Voltailova chrchlajícího kolegy. Dále UV nálepky, UV baterka, mapa tajných lokací, art book a steelbook. To vše zabalené v černém sběratelském boxu.

Tak jak to teda bude?

Tahle otázka mi už pár dní nedá spát. Stejně jako absence měřítka sochy. Kam já ji jen dám. Jistě, vždy je tady šance, že se jedná o fail, ale souhlasím s většinovým názorem komunity. Dying Light 2 je už nejspíše za dveřmi. GOOD NIGHT, GOOD LUCK.

Dalibor Zvoník

Hraní her není jenom můj koníček, je to můj životní styl a to už od doby kdy jsem dokázal udržet ovladač v ruce. Rád sleduji novinky a zajímavosti z herního světa. Další moje vášeň je sledování seriálů a filmů, taky jsem velkým milovníkem světa Zaklínače, koček a všech zvířat. Můj život se řídí heslem "Meč osudu má dvě ostří, jedním jsi ty"

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button