NovinkyPC

Autoři módu Enderal se pustili do vlastní hry | Novinka

Protože se mi to do popisku článku nevešlo, pro ty neznalé hned na úvod upřesním, že Enderal: Forgotten Stories, je mód do slavného RPG ze série The Elder Scrolls – Skyrim. A není to mód jen tak obyčejný. Výrazně mění děj celé hry, představuje nové mechaniky, přináší nové postavy, zbraně a vlastně tak nějak všechno, včetně profesionálního dabingu.

Jeho tvůrci pak stojí i za módem Nehrim, který jste si mohli nacpat do Oblivionu. A tihle tvůrci se teď rozhodli jít o dům dál. SureAI, německé vývojářské studio, začalo pracovat na vlastním komerčním projektu, což oznámilo v posledních patch notes pro Enderal mód. Kvůli časovému vytížení se tak Enderal nedočká dalších patchů a nečekejte ani port pro Skyrim: Special Edition.

Vytvoření pěkného Skyrim módu sice neznamená zaručený úspěch při tvorbě vlastní hry, nepochybně už teď má ale studio silnou fanouškovskou základnu, která se ochotně vrhne na kritiku případné early accessu.

Zatím není bohužel známo, kterých platforem se bude nová hra týkat. Můžeme tedy doufat, že se dostane na všechny, tj. majitele PlayStation 4 a PlayStation 5, Xbox One, Series X a Series S a v neposlední řadě Nintendo Switch. Omlouvám se, pokud jsem na někoho zapomněl, u starších konzolí ovšem vydání nepředpokládám.

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button