NovinkyPS5

Dočkáme se dalšího assasína z japonského prostředí?

Po velkém úspěchu Ghost of Tsushima není divu, že se potencionálně můžou objevit další tituly, které nám přiblíží kulturu dálného východu. Takuma Endo – prezident společnosti Acquire, pod kterou vychází série Tenchu, se rozpovídal v posledním rozhovoru.

Nebude to jen další klon?

Už během vývoje Tsushimy bylo všude plno pochybností, že se jedná o jednoduchý a tradiční klon slavnější série Assassin´s Creed. V tomhle případě ale no worries. Takuma Endo prohlásil, že by rád vydal novou hru pro Playstation 5. I když momentálně není žádný projekt oficiálně ve vývoji, řekl, že další projekt bude další díl ze série Tenchu.

Problémy samotnému releasu může udělat studio FromSoftware. Ti totiž momentálně vlastní IP samotné série Tenchu. Zajímavosti může být, že Sekiro bylo původně vyvíjeno jako jakési pokračování právě série Tenchu. Během samotného vývoje se ale FromSoftware rozhodl jít jinou cestou vývoje a zvolit hru, kterou všichni tak dobře známe.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button