KnihyNovinkySoutěže

Howard & HorrorCon Soutěž

HorrorCon vyhlásil soutěž, ostatně jako každý rok, o krvavý brk. Je to pátý ročník soutěžě s velmi specifickými pravidly pro české i slovenské autory a autorky. Výhra jsou nejen věcné ceny, ale i publikace v magazínu Howard. Je to skvělá příležitost na pořádný restart horrorového žánru, který v posledních letech ustoupil do pozadí a drží se díky fandům.

To ovšem neznamená, že mezi námi nedřímá další Clive Barker nebo Stephen King. Ani, že by to byl snad mrtvý žánr. Je potřeba vrátit slávu horroru zpět tam kam patří. A tomu můžete pomoct i vy.

Přesná pravidla jsem si dovolil citovat z facebook stránek – HorrorConu

Podrobná pravidla – čtěte pozorně!
1. Povídka musí být v žánru horror, téma je libovolné.
2. Povídka včetně jejího názvu nesmí být delší než 666 slov.
3. Přijímáme pouze dosud nikde nepublikované povídky v textových souborech, nezasílejte PDF, fotky svých prací ani jiné formáty.
4. Povídku zašlete na e-mail: info@horrorcon.cz.
5. E-mail včetně přílohy musí být zaslán nejpozději do půlnoci 6. 2021. Povídky s pozdějším datem ani časem nebudou do soutěže zařazeny.
6. Součástí povídky (jejího textu) musí být název, názvem musí být pojmenován také soubor s povídkou (nikoli jménem soutěžícího nebo názvem soutěže!).
7. Do názvu souboru ani do textu povídky neuvádějte své jméno. Své jméno uveďte výhradně v předmětu e-mailu.
8. Do předmětu e-mailu uveďte „O krvavý brk 2021“ a jméno autora.
9. Posílejte pouze samostatné příběhy, nikoli výřezy z delších děl či textů
10. Přijímáme povídky od českých a slovenských autorů a autorek, tedy v českém i slovenském jazyce
11. Od každého soutěžícího či soutěžící přijmeme pouze jednu povídku.
12. Snažte se dodržet základy psaného textu (členění textu do odstavců, diakritika, interpunkce, doporučujeme alespoň několikeré přečtení a úpravu textu před odesláním)
13. Zasláním svého příspěvku na info@horrorcon.cz soutěžící souhlasí se zpracováním osobních údajů pouze pro účely soutěže a v případě ocenění se zveřejněním své práce v časopise Howard.

Víte co máte dělat, takže hezky sednout a napsat to nejlepší, co ve vás vězí. Na stránkách HorrorConu se pravidelně objevují novinky a informace tak to můžete sledovat i tam.

Lukáš Haládik

Game designer, hráč, nerd, geek a všecko k tomu. Píšu, protože mě to baví.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button