FilmyNovinky

Dokupte ovladač. Player Two už je skoro Ready!

Po dva roky starém díle Stevena Spielberga se oficiálně začíná pracovat na Ready Player Two. Práce na scénáři potvrdil autor knižní předlohy Ernest Cline.

READY PLAYER ONE – Official Trailer 1 [HD]

Knize Ready Player One to trvalo téměř deset let, než se z písmenek na papíře přesunula do kinosálů. Jelikož kniha i filmová adaptace zaznamenaly nebývalý úspěch, je pokračování logickým krokem. Knižní pokračování – Ready Player Two navíc vyšlo teprve před měsícem a byť se netěší tak pozitivním ohlasům, studio Warner Bros dalo filmu zelenou. Sám autor knih tak začal pracovat na scénáři.

Dej druhého dílu začíná jen několik dní po konci jedničky. Ve virtuálním světe OASIS zanechal James Halliday technologickou vychytávku, o jejímž použití ale nechá rozhodnout svého nástupce. Stane-li se tak, svět OASIS se stane ještě magičtějším, než byl dosud.

Jelikož Hollywood nyní zažívá období nudy a šedi, převážně pak kvůli pandemii, není samozřejmě jasné, kdy se filmu dočkáme ani zda na režisérskou židli opět usedne legendární Steven Spielberg. Počítat ale každopádně můžeme s dvěma a více lety.

My bychom ale neradi, abyste kvůli Ready Player Two přehlédli naši recenzi na Wonder Woman 1984!

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button