MobileNovinkyPCPS4PS5

RISE se připomíná v novém traileru

A ne není to RISE of Humanity ani RISE of Nations je to prostě RISE – na příběh zaměřené MMORPG ze smyšleného středověku plné fantasy potvůrek a monster jaké si jen dokážete představit. A ano, opět se jedná o projekt z Korey, která v posledních letech dělá s MMORPG divy a přináší nám tak jednu zajímavou hru za druhou.

RISE je navíc MMORPG které vyjde souběžně na PC, konzole a mobilní zařízení (ani není divu, když ho vyvíjí NXN), takže ho i s jeho úchvatnou grafikou budete moct hrát kdekoliv a kdykoliv se vám bude chtít. Teď už ale k traileru samotnému. Ten je sice temný a tak nejde na začátku moc vidět (kromě nádherných vlků), ale hlavně konečně ukazuje i gameplay záběry, které by vám měli jasně napovědět jestli je to hra pro vás nebo ne. RISE má dokonce potvrzeno vydání i v EU souběžně s Ruskou verzí a mělo by vyjít v průběhu roku 2021.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button