IndieNovinkyPC

Zatavte invazi na Zemi ve hře Terra Invicta, která vyjde v roce 2021

Vypadá to, že se prvního samostatného díla od studia Pavonis Interactive dočkáme již v létě příštího roku. Vývojáři studia jsou známí hlavně díky vytvoření modifikace The Long War do obou nových dílů ze série X-COM. Ta je podle mnoha fanoušků tou nejlepší cestou jak X-COM hrát, nabízí totiž hromadu nových jednotek, misí, zbraní a mechanik. Studio ale mělo rozhodně vyšší ambice než jen vylepšovat hru někoho jiného a tak se rozhodli vytvořit Grand Strategii Terra Invicta, ve které se musíte postarat, aby mimozemšťani nedobyli naši Zemi.

Na okraji sluneční soustavy se objevila flotila mimozemšťanů, kteří posílají špehy na naši planetu. Politici se však nejsou schopni sjednotit pod jeden prapor. Vy tedy musíte spolu s neutrálními politiky a vědci, sjednotit a organizovat obranu naší Země. Na poražení nepřátelské armády ale nestačí jen spojení všech národů, jsou potřeba i bitevní lodě. Ve sluneční soustavě tak musíte zakládat těžební stanice, které vám poskytnou dostatek materiálů pro stvoření flotily a poražení útočníků. Čeká na nás také zajímavý systém bitev mezi flotilami. Budete dopředu plánovat pohyb vašich lodí ve všech třech dimenzích. Plavidla se pak budou řídit Newtonovými zákony setrvačnosti atd.

Přestože je hra ve vývoji již několik let, ukončili vývojáři teprve nedávno svoji Kickstarter kampaň, kde vybrali přes 200,000 dolarů. To je 10x víc než byl minimální požadavek, do hry se tak má dostat například i scénář, ve kterém mimozemšťani zaútočí během studené války.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
OrHoro
Host
9 měsíců před

Ahoj,
pokud hrajete hru Terra Invicta a chybí vám do ní čeština, tak si můžete stáhnout aktuální verzi češtiny na těchto stránkách:
https://www.nexusmods.com/terrainvicta/mods/30

OrHoro
Host
6 měsíců před
Reply to  OrHoro

Čeština od Or Hora a Brutalika je dokončená. Můžete si ji stáhnout na:

https://www.nexusmods.com/terrainvicta/mods/30
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3024109772

Ralph Shepard
Host
Ralph Shepard
7 měsíců před
Back to top button