NovinkyPC

Watch Dogs Legion hackuje Microsoft store | Novinka

Ubisoft je moc dobře známý svou masivní reklamní kampaní před vydáním některé z jeho AAA her. Protože to je pár dní co bude release už třetího pokračování série Watch Dogs, perou do nás reklamní spoty horem dolem. Pokud Vás ale série Watch Dogs tolik nezajímá nezoufejte. Tato reklamní kampaň totiž zahrnuje i ostatní tituly z dílny UBI.

V jednoduchosti je síla

Stručně a jasně pokud se podíváte nyní do Microsoft store na hry z kolekce UBI , první věc, která vás možná zaujme je, že jsou pozměněny covery vybraných her. Z nějakého důvodu, někoho v UBI napadlo změnit tváře hlavních postav a dát jim onu prasečí masku, která reprezentuje nadcházející díl Watch Dogs. Legrační? Možná…originální? Asi.. Každopádně to zajímavější je, že vybrané tituly jsou také v poměrně velké slevě. Pokud jste si tedy dělali zálusk na nějakou z her od Ubisoftu a čekali jste na příjemnější cenovou nabídku tak by možná stálo za to vyzkoušet to nyní.

Poslední Assasín, FC nebo Division za pár kaček

Pokud teď mrknete do Microsoft store můžete koupit poslední díl Assassin´s Creed Oddysey za 540 korun, Far Cry 3, Far Cry 4 i Far Cry 5 dohromady do tisícovky, Division 2 seženete za tři stovky nebo The Crew 2 za 400 korun. Hele když už nic tak za těch pár korun jsou ty repetetivní UBI hry opravdu worth it. A pokud vás nový Watch Dogs úplně baví a některý z titulů jste ještě nehráli tak směle do toho!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button