ExkluzivněNovinkyPCTéma dne

A TOTAL WAR SAGA: TROY™ PRÁVĚ VYCHÁZÍ A JE ZDARMA!

SEGA® Europe Ltd. a The Creative Assembly™ Ltd. s hrdostí oznamují vydání hry A Total War Saga: TROY™ na PC pro Windows. Série Total War™ získala ocenění BAFTA a hra TROY vyjde jako první z této série v obchodě Epic Games Store, kde bude zdarma pro všechny hráče, kteří využijí tuto nabídku v prvních 24 hodinách po vydání. TROY se také jako první titul v sérii soustředí na dobu bronzovou a vydává se v dějinách nejdál za příběhy epického dobývání.

Hra TROY bere inspiraci z Iliady, Homérova rozsáhlého příběhu o lásce a krveprolití, soustředí se na trójskou válku, důležitou historickou událost, a přivádí tento střet k životu jako nikdy předtím. Hráč se v této válce chopí hlavní role jednoho z epických hrdinů oné doby a bude mít za úkol velkolepou Tróju buď ubránit, nebo ji srovnat se zemí.

Hra navíc nabízí hráčům autentické zobrazení této mytické doby a také celou řadu inovací jak v kampani, tak v hratelnosti bitev. Přináší nové způsoby úpravy frakce, jako je např. mechanika Božské vůle, dechberoucí helénské umění z reálného světa a úplně novou ekonomiku založenou na více zdrojích, což je další prvenství v sérii Total War.

„Ve hře TROY jsme stvořili opravdu jedinečný zážitek ze série Total War” říká vedoucí herního týmu Maya Georgieva„Jsme neuvěřitelně hrdí na to, jak se našemu týmu tady v Creative Assembly Sofia podařilo přivést toto epochální období k životu, a považujeme to za výborný krok kupředu na cestě série Total War Saga.”

Total War Saga: TROY vychází pro PC exkluzivně na Epic Games Store dnes 13. 8. 2020 v 15:00 a na dalších digitálních platformách pro PC, včetně služby Steam, bude k dispozici od srpna 2021. Další informace o hře A Total War Saga: TROY najdete zde, v nejčastěji kladených otázkách k sérii Total War.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button