NovinkyOldschoolPC

Battletoads se vrací po 26 letech!

A co na to říct, než konečně! Když si vzpomenu na to jak jsem kdysi, jako 8 letý prcek hrával tuhle šílenost připomínající Želvy Ninja na super nintendu a nervoval se u toho tak, že se divili i sousedi, asi nikdo nepochopí mé aktuální nadšení. Jenže já se u hry nenervoval proto, že by byla špatná, nebo nezábavná, já se nervoval proto, že byla neskutečně těžká!

Lidé kteří dneska hrají Dark Souls, Bloodborne a jim podobné hry se mohou alespoň částečně přiblížit k mým pocitům zoufalství z průchodu mise na vznášedlech s kterou mi měl v Battletoads pomoct i můj nejlepší kamarád, jenž mi to spíše ztížil. Ono totiž Battletoads projel málokdo a není se čemu divit, tehdejší obtížnost projetí některých misí byla nemyslitelná a to nemluvím o situaci kdy jste hru hráli ve dvou. Jenže budou takové i nové Battletoads? Těžko říct, osobně jsem už teď lehce zklamán stylem kresby, který mi podobně jako u nových Kačeřích příběhů prostě nepřirůstá k srdci, ale z hlediska hratelnosti nás pravděpodobně čeká přinejmenším stejně šílená jízda a tu si prostě nenechám ujít!

Takže se připravte, protože Battletoads vychází 20. srpna pro PC a Xbox a nikdo z vás by si je neměl nechat ujít.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button