NintendoNovinky

Crysis Remaster na Switchi!

Nedávno jsem psal, že vyšlo parádní open world RPG/FPS na Switch a to The Outer Worlds. To, že pár dní na to přijde zpráva o další velké pecce jsem neměl ponětí, ale je to tak. Vychází Crysis Remastered!

V době, kdy vyšel Crysis na PC, byl na úplné špičce co do grafiky a gameplaye. Ne všichni měli stroj na to, aby jej rozběhli. I já jsem tehdy musel pár měsíců čekat, abych měl na upgrade svého železa. Dnes, zhruba po 13ti letech, si jej můžete zahrát a to ještě pěknější než tehdy a hlavně na konzoli, co se prakticky vejde do kapsy!

Crytek se chlubí, že hra běží na Switchi na 720p a 30fps. Krom toho také přináší vysoce kvalitní textury, globální osvětlení (SVOGI), ohýbání vegetace, optimalizované nastavení dynamického světla, dynamické rozlišení,motion blur, bloom (světelné paprsky a sluneční paprsky) . To všechno do prakticky nejslabší konzole, co se parametrů týče.

To je samozřejmě velký úspěch a označil bych to za “perfektní využití výpočetního výkonu” daného zařízení, v tomto případě Switch. Co dalšího na nás vývojáři vyklopí a co všechno si budeme moct v budoucnu zahrát prakticky kdekoliv, to je zatím otázka, každopádně přibývá důvodů, proč takovou hračku vlastnit. Tedy aspoň pro mě.

Crysis Remastered by pro Nintendo Switch měl vyjít 23. července, tak nezbývá než doufat že tomu tak bude a zároveň závidět majitelům této konzole!

David "Salamista" Hrňa

Všichni máme jedno společné - máme rádi hry! Ať hraješ na čemkoliv a cokoliv, jde nám o zábavu! Toho se držme.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button