IndieNovinkyPC

Manor Lords, The Settlers potkalo Total War

Přichází dobrá zpráva pro fanoušky středověkých strategií – vyšel totiž teaser trailer na novou hru Manor Lords. Hra je vyvíjena jedním vývojářem a má kombinovat propracované budování středověkého města a bitvy jako z Total Waru. Budování města se bude hodně zaměřovat detaily, což znamená, že se pole musí orat, ovce se musí dostat ve stádech na pastvy, zvířata se musí stopovat a následně zpracovat atd. Budovy budete moci postavit kam se vám zlíbí a Manor Lords i díky nim víc než cokoliv jiného připomíná Kingdom Come: Deliverance. Vývojáři sice neuvedli specifické časové pásmo ve kterém se hra odehrává, ale stavby a výzbroj vašich vojáků odpovídají 11. až 15. století v Evropě.

Bitvy jsou pak velice podobné bitvám ze série Total War. Jednotky mají svoji morálku i fyzičku a jediný rozdíl tak bude pravděpodobně v měřítku bitev, které zřejmě budou u Manor Lords menší. Ve hře bude hrát významnou roli taky diplomacie.

Early access hry by měl vyjít na podzim tohoto roku. Vývojář pak doufá že hra bude hotová v roce 2022. Do hry chce totiž přidat také obléhací bitvy, střelný prach a mnoho dalšího.

Osobně se na hru těším, jen se trochu bojím, že hra na začátku early accessu nebude dost dobrá a sklidí špatné hodnocení, přeci jenom je to projekt jednoho vývojáře.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button